Sztárok

Damu Roland nem érti, miért tették parkolópályára

Damu Roland konyhai kisegítőként dolgozik – szóltak a hírek az elmúlt hetekben. A színész azonban egyáltalán nem bánja, hogy kétkezi munkával keresi a kenyerét. Az viszont rosszul esik neki, hogy nem alkalmazzák egykori munkaadói.

Damu Roland fél éve alkot egy párt Lindával, akivel a hírek szerint már szakítottak is egyszer, de most úgy tűnik, ismét együtt vannak, és boldogok. Damu nemrég az alkoholizmusáról is vallott, illetve elárulta, hogy mivel nem alkalmazza egyetlen színi társulat sem, ezért kénytelen konyhai kisegítőként dolgozni, azonban reméli, hogy ez változni fog rövid időn belül. Damu Roland a Story Extrának adott interjút, ahol párja szemszögéből is megismerhetjük.

„Nem gondolom, hogy szégyen lenne, hogy a Damu Roland konyhai kisegítőként dolgozik. Ülhetnék otthon az albérletben, és gondolkozhatnék azon, hogy fogom kifizetni a főbérlőt. Ez most egy túlélés. Valószínű, hogy nem konyhai kisegítőként fogok megöregedni. Remélem, hogy megtalálnak azok a lehetőségek, amire predesztinált vagyok” – kezdte az RTL Klubnak a Jóban Rosszban egykori szereplője, akiről a párja, Linda is beszélt egy kicsit. 

Velem miért nem történt meg? Hozzám miért nem nyúlt? Velem miért kedves? Nyilván mi is összeveszünk, nem mondom, hogy nem csapjuk be az ajtót, és nem kiabálunk, de nem tudom elképzelni, hogy akármelyik nővel is tiszteletlenül vagy gusztustalanul bánna. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top