nlc.hu
Sztárok

Így él most Damu Roland özvegye

Végre sínen van Damu Roland özvegyének az élete

Hosszú évek után a közös kislányuk gyámságát is visszakapta Edina.

Hosszú hallgatás után először adott interjút Damu Roland özvegye. Edina bevallotta a Blikknek, sosem bocsátja meg magának a rossz döntéseit, de ha eljön az ideje, őszinte lesz a színésszel közös kislányukkal. Évekig küzdött azért, hogy Maja gyámságát végre visszakaphassa, ez tavaly nyáron megtörtént, így azóta végre ő nevelheti a 8 éves gyereket.

Damu Roland

Amikor még dúlt a szerelem Damu Roland és Edina között – Forrás: RTL / Celebklub – videó

Edina új életet kezdett, emberfeletti erővel talpra állt, ma már személyi asszisztensként dolgozik egy kisvállalkozásban. „Haragszom magamra, és lehetetlen túltennem magam azon, hogy miként hozhattam olyan rossz döntést, hogy akármilyen indokkal is az italhoz forduljak. Nem gondoltam a következményekre, ami kihatott a családomra és legfőképpen a kislányomra” – nyilatkozta a bulvárlapnak.

Azt mondja, már nem haragszik Rolandra, sőt örül, hogy rá hasonlít a kislányuk. „Amikor majd nagyobb lesz, elmondom neki őszintén a történetünket, azzal együtt, hogy az apukája tehetséges színész és jó ember volt, ám ahogyan én is, követett el hibákat” – fogalmazott Edina, aki úgy érzi, végre sínen van az élete, és noha hiányzik neki egy társ, nem törekszik párkapcsolatra mindenáron.

Nem keresek apát Majának, bár jó lenne, ha lenne egy apaképe. (…) Örülnék egy társnak, de (….) nehezen venném el a Majával töltött időmből akár azt az egy órát is, amíg egy kávé mellett ismerkedek valakivel” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top