Sztárok

Szakított barátnője az x-faktoros Ruszó Tibivel, egyik rajongójával flörtölt a 16 éves énekes

Kidobta párja az X-Faktor nagy esélyesét.

A felvidéki Balogújfaluról származó Ruszó Tibi három hónapja jött össze barátnőjével, akivel egy településen lakik. A 16 éves énekes pont akkor lett szerelmes, amikor megtudta, hogy bekerült az élő show-ba, a hirtelen jött hírnév, a rajongó lányok százai és a távolság azonban nem tett jót a kapcsolatának – írja a Blikk.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

„Igazából én rontottam el. Nagyon sok lány ír, rengeteg rajongóm van. (…) Nem vagyok nagy csajozógép, de úgy tűnik, megőrülnek értem a lányok” – árulta el a fiatal x-faktoros, aki egyik rajongójával került közelebbi kapcsolatba. A lány írt először az X-Faktor döntősének, és levelezni kezdtek, majd nem sokkal később már telefonon is beszéltek egymással. Az otthoni barátnője azonban megtudta ezt, és szakított vele.

Azt mondta, becsaptam őt, hazudtam neki, és soha többé nem tud megbízni bennem” – mondta Tibi, aki virággal vagy szerenáddal szeretné visszahódítani barátnőjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top