Sztárok

Demjén Ferenc először állt kamera elé az agyérgörcs óta

Hónapok óta először állt kamerák elé és megtörte a csendet Demjén Ferenc.

A 72 éves Demjén Ferenc a Szigetvári Kórház intenzív osztályára került agyvérzés gyanújával. Az énekes év eleji csípőműtétjét követő kontrollvizsgálatra várt otthonában, ami miatt annyira felizgatta magát, hogy rosszul lett, és félő volt, hogy stroke-ot kapott. Végül kiderült, hogy agyérgörcsön esett át, de a biztonság kedvéért orvosai mégis altatásban tartották, hogy a legkritikusabb időszakban az agya pihenni tudjon.

Most már jobban van, több fotó is készült róla a kórházban, majd a közösségi oldalán is elkezdtek megjelenni a posztok. Már akkor a nagy koncertjét tervezte, ami nemsokára létre is jön, de folyamatosan vizsgálatok mellett állhat csak színpadra.

Az agyérgörcs óta most először állt kamerák elé, a Tények Pluszban mesélt az emberpróbáló időszakról. Elárulta, a zene és a családja volt a legnagyobb támasza.

,,Úgy terveztem, hogy az egész évet végigjátsszuk, de nem úgy történt… – kezdte az interjút Demjén Ferenc. – Nagyobbrészt kórházban voltam, jelen pillanatban is ápolói felügyelet alatt vagyok. Vigyáznak arra, hogy a gyógyszereimet időben bevegyem. Már tudok járni, már tudok beszélni, már tudok mindent csinálni, mindenre és mindenkire emlékszem. Ez tulajdonképpen egy olyan dolog volt, mint egy megkésett nyaralás” – emlékezett vissza a Kossuth-díjas művész. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top