Sztárok

Görgényi Fruzsi: „Nem szerettem volna senkinek nehéz perceket okozni”

Görgényi Fruzsi sokat kapott A Konyhafőnök VIP-től.

Görgényi Fruzsi nagyon pozitív személyiség, mégis többször konfrontálódott A Konyhafőnök VIP során. Na, nem feltétlenül saját maga miatt, de nem bírta elviselni az igazságtalanságot. A Barátok közt színésznője egyébként nagyon élvezi a versenyt, sokat tanult, és ezt otthon is bizonyítja. Sokszor főz a szerelmének, de Vastag Csaba – Fruzsi nagy szerencséjére – inkább a hagyományos ételeket kedveli. 

Nemrég múltál 30 éves, ilyenkor az ember visszagondol az elmúlt évekre. Van amin változtatnál?

Mint ahogy a legtöbb ember, én is szívesen vissza ugranék az időben, hogy a saját magam orrára koppintsak. Azt hiszem, ha egy valamin változtatnék, akkor az lenne, hogy annak idején művészettörténet helyett pszichológia szakra jelentkeztem volna. Nagyon érdekel a lélek! 

A Konyhafőnökben egy teljesen új oldaladat mutatod meg. Gondoltad volna, hogy eddig jutsz?

Legelőször azt gondoltam, szeretek és tudok is főzni, mi bajom lehet. Aztán amikor elindult a verseny, és jöttek az extrém feladatok, akkor már nem voltam olyan magabiztos. Nagyon kevés volt az az egy óra, ami a rendelkezésünkre állt. 

Fotó: RTL Sajtóklub

Mikor kezdtél el főzni, és mi vett rá?

19 éves koromig nem főztem semmit, aztán egyszer az akkori szerelmemnek készítettem gyógyebédet, mert beteg volt. Annyira ízlett neki, hogy egyből rákaptam a főzésre. 

Mi volt az a pozitív vagy negatív kritika a séfektől, amivel a legtöbbet fejlődtél?

Nem is a kritika épített, hanem az, amikor láthattam őket főzni. Egyből van egy kész terv a fejükben, és nem tétováznak. Miután nekem nincs igazán rutinom, én csak a szívemet és a lelkesedésemet tudtam beletenni az ételekbe. 

Róka Adrival okoztatok egymásnak néhány rossz percet. Ezt sikerült megbeszélni?

Én eleve nem szerettem volna senkinek nehéz perceket okozni. Nagyon vártam a közös feladatot, azt, hogy mit tudunk közösen alkotni. Szakmámból eredően csapatjátékos vagyok. A verseny során sajnos nem alakultak úgy a dolgok, ahogy szerettem volna. Nem tudtunk egymással kommunikálni. 

Fotó: RTL Sajtóklub

Mi a követőid, a kommentelők reakciója a konyhafőnökös szereplésre?

A követőim nagyon szurkolnak nekem, sokan azt írják, hogy sokkal inkább az személyiségem miatt kedvelnek, mintsem azért, mert tehetségesen változtatom a cékla levét agaros kaviárgyöngyökké. Ha választhatok, hogy miért kedveljenek, örülök annak, hogy a lelkemért szeretnek.

Hogyan tovább? Szeretnél más műsorokban szerepelni?

Ha van olyan műsor, ami jól állna nekem, nagyon szívesen. Kár, hogy már nincsenek táncos műsorok, mint anno a szombat esti láz, mert mindig is vágyam volt részt venni egy ilyen jellegű produkcióban.

Nagyon pozitív személyiség vagy, nehéz téged lelombozni. Ha sikerült, akkor ki és miért érte ezt el?

A pozitív személyiség se mindig pozitív. Annyi a különbség, hogy a hozzám hasonló emberek a negatív hatások után, könnyebben és hamarabb vissza tudják magukat csatolni a flow élménybe. Ugyanakkor „szenvednünk” is kell, ez elkerülhetetlen velejárója az életünknek itt a földön. Csak nem szabad nagyon megijedni!

Keveset beszélsz a párkapcsolatodról, mégis nagyon kíváncsiak rá az emberek. Tényleg ennyire tökéletes mindent, vagy azért vita is van köztetek?

Pont azért érdekli az embereket, mert sikerült megőriznünk a titokzatosságát! Szerintem éppen elég „hamis tökéletességet” látunk az Instagramon, úgyhogy én nem fogom azzal áltatni a követőket, hogy nálunk mindig minden rendben van. A párkapcsolatot, de semelyik emberi kapcsolatunkat nem azért kapjuk, hogy onnantól kezdve hátradőlhetünk, és boldogan élünk. Lehetőséget kapunk általuk, hogy észrevegyük a hibáinkat, és kijavíthassuk azokat közös erővel. Ezzel együtt kerek egy kapcsolat, ahogy a miénk is.

A párod nézi A Konyhafőnök VIP-t? Ha igen, mi a véleménye róla?

Sok részt látott, és habár nyitott minden újdonságra, nagy szerencsémre jobban értékeli a hagyományosabb ételeket. 

Őt is meg szoktad lepni különböző finomságokkal.

Folyamatosan! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top