Sztárok

Szabó Máté Görgényi Fruzsináról: „Mindenkinek van egy megjegyzése Fruzsival kapcsolatban”

Vannak olyan témák, amelyek foglalkoztatják az embereket. Szabó Mátét például sokan kérdezik arról, mi van vele és Görgényi Fruzsival.

A Barátok közt nézői már egy ideje találgatják, mit terveznek a forgatókönyvírók Gigivel és Olivérrel.

Szabó Máté és Görgényi Fruzsina (Fotó: RTL Klub)

A két karaktert Szabó Máté és Görgényi Fruzsina alakítja a sorozatban, és kettőjük között már hetek óta izzik a levegő. történetük szerint mindketten egy hosszú kapcsolaton vannak túl, ráadásul Szabó Máté karakterének gyereke is született előző házasságából. A ma esti részben végre megtörik a jég kettejük között: Olivér megkéri Gigit, hogy maradjon kicsit beszélgetni, és nagyon közel kerülnek egymáshoz. Szabó Máté a forgatásról mesélt nekünk. 

Megnézem
Összes kép (3)

„Nagyon örülök, hogy Fruzsi a partnerem, mert nemcsak nagyon jó vele dolgozni, hanem rendkívül szórakoztató is. Mindez nagy segítség ilyenkor. Az ilyen jeleneteknek megvan a maga izgalma, hiszen ott az egész stáb, ennek ellenére a nézőnek azt kell látnia, hogy egy nagyon intim helyzetbe csöppent.”

Mindkét színész karakterét kedvelik a nézők, akik közül sokan családtagnak tekintik a Barátok közt szereplőit. és aggódnak értük.

„Ritkán vagyok az utcán, de ha véletlenül elkapnak, akkor mindenkinek van egy megjegyzése Fruzsival kapcsolatban, vagy a Rózsa bisztróról. Pár napja a szomszéd kisfiú tágra nyílt szemekkel kérdezte, hogyhogy itthon vagyok, nem épp a Rózsában kéne lennem…?”

Görgényi Fruzsina és Szabó Máté a Barátok közt ma esti részében ennyire közel kerültek egymáshoz:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top