Sztárok

Vajna Tímea vallomása: „Vannak férfiak körülöttem”

Szeretne tiszta lappal kezdeni Amerikában a fiatal özvegy, és végre boldog lenni.

Vajna Tímea amerikai élete nem csupán a csillogásról szól. Lakásokat néz, keresi jövendőbeli otthonát, építi kapcsolatrendszerét, és már a filmszakmában is készül megvetni a lábát. „Elkezdtem felépíteni a kinti jövőm. Egyelőre abban az apartmanban élek, amelyet még Andy bérelt és előre kifizetett, de közben már ingatlanossal keresem a megfelelő lakást. Szeretném megalapozni a kinti filmiparbeli karrierem” – árulta el a Story magazinnak adott interjúban.

Napjai nagy részét még mindig az ügyintézés tölti ki, de már egyre otthonosabban mozog az üzleti világban. „Itthon sok csalódás ért, szeretnék tiszta lappal kezdeni, és végre boldog lenni. Amerika az álmok és remények országa, bízom benne, hogy nekem is sikerül megvalósítanom a céljaim. (…) Szerencsére sok jó ember vesz körül, akik nem hagynak szomorkodni” – mesélte a fiatal özvegy.

Vajna Tímea nem titkolja: többen próbálnak udvarolni neki. „Vannak férfiak körülöttem, de még nem érzem, hogy tudnék nyitni mások felé. Most az a fontos, hogy rendbe rakjam az életem, és megteremtsem a megfelelő körülményeket hozzá. Egy új kapcsolat nem is férne bele az időmbe, de nem is gondolkozom ezen” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top