Sztárok

Vajna Tímeának már munkája is van Amerikában, néhai férje nyomdokaiba lép a fiatal özvegy

Kiderült, mihez kezd a tengerentúlon a fiatal özvegy, akinek a tehetségére még Andy Vajna is felfigyelt.

A marketinges végzettségű Vajna Tímea az évek során rengeteg filmes fogást, trükköt lesett el producer férjétől. Tehetségére az elmúlt években Vajna kollégái is felfigyeltek, sőt maga Andy is – írja a Bors.

Fotó: MTI / Balogh Zoltán

„Nagyon sokat adott a véleményemre, rengeteg forgatókönyvvel és filmtervvel kapcsolatban kérte ki a véleményemet, néztük át együtt, ötleteltünk. Az együtt töltött évek alatt nagyon sokat tanultam tőle, és ezt most szeretném kamatoztatni. Számos forgatókönyvötlet van az asztalomon, sokat még maga Andy hagyott hátra, (…) így az sem elképzelhetetlen, hogy a nyomába lépjek és kipróbáljam magam producerként is” – árulta el az Amerikában új életet kezdő, fiatal özvegy, aki a hazai filmesekre is gondol. Első, konzulensi munkájában Aspy Tom A pillanat című filmjének – amely a decemberi International Golden Film Awardon 3 jelölést is szerzett – igyekszik reklámot csinálni a tengerentúlon.

Mint Baranyi Rozália, az özvegy sajtósa elmondta, a díjátadóig és azután is a férje hagyatékát elárverező Vajna Tímea minden követ meg fog mozgatni, hogy a Tomhoz hasonló tehetségeknek minél nagyobb bemutatkozási felületet biztosítson Amerikában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top