Sztárok

Gisele Bündchen és 7 éves lánya ikrekként hasonlítanak egymásra

A szupermodell kislánya hetedik születésnapja alkalmából posztolt többek között cuki közös fürdőruhás képet.

Nem elég, hogy anya és lánya egymás ikertornyai, az egyik születésnapot ünneplő képen, hogy fokozzák az összhatást, a brazil sztár és kislánya ugyanolyan sárga fürdőruhába öltözött. Nem véletlenül írhatta Gisele Bündchen a poszt alá, hogy „napsugaram”.

A születésnapos Vivian Lake egyébként a 39 éves modell, és férje, a 42 éves amerikaifutball-játékos Tom Brady legkisebb gyermeke. A szupermodell még annyit hozzáfűzött a képekhez a jeles nap alkalmából, hogy rendkívül hálás, amiért Vivian Lake anyukája lehet, aki nap mint nap ragyogást hoz az életükbe.

Nagyon úgy tűnik, maga a büszke édesanya is pontosan tisztában van azzal, hogy lányával mennyire elképesztően hasonlítanak egymásra. Ennek egy külön bejegyzést is szentelt, amiben gyermekkori fotóját és lánya mostani képét tette egymás mellé. Erre több kommentelő is egyből rávágta, hogy olyanok, akár az ikrek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top