Sztárok

Szulák Andrea a neotonos időkről: „Abban a helyzetben én voltam a bosszantó elem”

Szulák Andrea kerüli a konfliktusokat, mégis volt olyan, amibe bele kellett állnia.

Szulák Andreát mindenki szereti, pozitív a híre a szakmában. Korábban többször elmondta, hogy próbál kedves lenni az emberekkel akkor is, ha éppen nincs jó napja. Konfliktuskerülőnek mondja magát, ha ilyen eset adódik, inkább odébbáll. Néha az élet mégis belesodorja egy-egy kiélezett helyzetbe. Ilyen volt például, amikor a Neoton Família énekesnőjét, Csepregi Évát váltotta.

„Abban a helyzetben én voltam a bosszantó elem. A közönség megszokta Csepregi Évát aki a sikerért, az elismertségért nagyon megdolgozott. Majd egyszerre érkezett egy teljesen más rezgésű, más színpadi jelenlétet képviselő énekesnő, aki próbálta folytatni az utat, amit Éva már tökélyre vitt. Nem működött gördülékenyen, nem is volt rajta áldás. A közönségben zavart keltett az új felállás, teljesen érthető módon. Létrehoztunk egy szerintem a mai napig vállalható lemezt, de nem erőltettük tovább a formációt” – emlékezett vissza a Előadóművészi Jogvédő Iroda interjújában Szulák Andrea.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top