Sztárok

X-Faktor: Manuelnél beindult a gépezet, már most több lekötött koncertje van

Manuel az X-Faktornak köszönhetően óriási rajongótáborra tett szert, akik már nagyon várják, hogy találkozhassanak kedvencükkel.

Bár csak ezen a héten dől el, hogy ki lesz az X-Faktor győztese, az biztos, hogy Gödöllei Emánuel, vagyis Manuel már most nyert. A tehetséges dalszerző saját számai hasítanak a legnagyobb videómegosztón, a közösségi oldala dübörög, és mint kiderült, már előre leszervezett fellépései is vannak. 

„Nem tudok számot mondani, de elég sok koncert le van már kötve előre. Ez januártól már elkezd beindulni. Most kell nekem egy kis pihenés” – mesélte az RTL Klub Reggeliben Manuel, aki azt is elárulta, hogy úgy érzi, a minőség a mennyiség rovására ment az utóbbi időben, ezért a következő saját dalára egy kicsit várni kell, de ez idő alatt is folyamatosan szövegeket írt.

Az X-Faktor tehetsége azt is elmondta, hogy szerinte a három legjobb hang került a döntőbe, ezért nem bánja, hogy kiesett. Amikor a győztes személyéről érdeklődtek a műsorvezetők, Ruszó Tibit mondta előre, de aztán gyorsan korrigált, és a két másik döntőst is belefogalmazta a mondatba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top