Sztárok

X-Faktor: Manuelt rasszistának nevezték, frappánsan reagált

Gödöllei Emánuálnek már most meggyűlik a baja a hírnévvel.

Gödöllei Emánuel, vagyis művésznevén Manuel igazi őstehetség, a nézők mellett az X-Faktor mentorai is odavannak érte. ByeAlex számára ő volt az egyik legbiztosabb élőshow-s versenyző, így hétvégén már ott is láthatjuk. A fiatal srácnak már most rengeteg rajongója van, két saját zenéje toplistás a legnagyobb videómegosztón, viszont a hírnévnek köszönhetően a rosszakarók is megtalálták.

Manuelt ugyanis sokan rasszistának nevezték, ennek pedig mindössze az az előzménye, hogy a közös képen, amelyen a fiúcsapattal pózolnak, nem ölelte át Ruszó Tibit. Az énekes-dalszerző srác már a közösségi oldalán is közzétette, hogy ő nem ilyen, és nem szeretné, ha a jövőben ezt a jelzőt használnák rá. 

„Csak hogy reagáljak a tegnapi eseményekre ezzel kapcsolatban. Tibivel ugyanolyan jóban vagyok, mint bárki mással az élőshow-ban. 16 óra forgatás után a f*szunk ki volt mindennel, vártuk, hogy hazamehessünk végre, és elfelejtettük egy 3 másodperces képre átölelni egymást. Szerintem ettől még nem lesz senki rasszista, és tőlem mindig is távol állt, hogy az legyek” – írja az Instagramon Manuel, majd hozzáteszi, sok az irigy ember, és ezért beszélnek róla a háta mögött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top