Sztárok

Ezért nem tudott még elköltözni édesanyjától Manuel, az X-Faktor nagy felfedezettje

A verseny után Manuel szeretett volna elköltözni édesanyjától és testvéreitől, de ez eddig nem jött össze.

Óriási rajongótáborra tett szert az X-Faktornak köszönhetően Gödöllei Emánuel, azaz Manuel, a tehetségkutató negyedik helyezettje. A tehetséges dalszerző saját számai tarolnak a legnagyobb videómegosztó oldalon, és mint kiderült, már előre leszervezett fellépései is vannak. Az X-Faktor egyik nagy felfedezettje a műsor után azt mondta, szeretne önállósodni, és elköltözni édesanyjától, annak párjától és négy testvérétől. Úgy tűnik azonban, a költözés még várat magára.

„Egyelőre visszamegyek az X-Faktor-házból anyáékhoz pár napra, már haza is vittem jó néhány holmimat és cuccomat. Ha minden jól megy, nagyjából két héten belül sikerül saját albérletbe költözni. Nagyon várom már, mert régóta nagy álmom volt egy kis saját lakás” – mondta Manuel a Blikknek. Az énekes elismerte, hogy eddig nem nagyon volt ideje az albérletkeresésre, mert rengeteg más intézni valója volt.

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Manuel még mindig egy párt alkot az X-Faktor élő adásaiból megismert Take3 együttes énekesnőjével, Edinával. A műsor után többet tudtak találkozni, de ez valószínűleg változni fog, tekintve, hogy Manuelt egyre több megkeresés éri. Még idén, december 27-től 31-ig tizenegy fellépése lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top