Sztárok

Apja miatt lépett le otthonról az X-Faktor énekese, Emánuel

Emánuel nem nagyon akart beszélni szörnyű gyerekkoráról, de sejteni lehet, miről van szó. Megható pillanata volt ez az X-Faktornak.

Az X-Faktor idén is tartogat meglepetéseket, és ahogy ByeAlex fogalmazott, sokan vannak még mindig, akikbe érdemes munkát fektetni.

X-Faktor zsűri: Puskás Peti, Dallos Bogi, ByeAlex, Gáspár Laci (Fotó: Facebook/X-Faktor)

Többek között az a 18 éves srác is, aki egy iszonyatosan jól összerakott produkcióval érkezett a mentorok elé. Valljuk be, Gödöllei Emánuel, vagy művésznevén MNL Side nem volt túl szimpatikus a színpadra lépésének első pillanataiban. Gáspár Laci kérte, tisztelje meg őket annyival, hogy leveszi a sapkát, de maximum annyira volt hajlandó, hogy megfordította. 

X-Faktor válogató: Gödöllei Emánuel

Ezek után látszott a mentorokon, hogy zuhant a szemükben, amikor viszont elkezdte a háttértörténetét, mindenki meglepődött. Bár Emánuel nem fogalmazott teljesen tisztán, azt elárulta, az édesapja miatt lépett le otthonról évekkel ezelőtt. Azt is megtudtuk, hogy teljesen önfenntartó, és nagyon hamar meg kellett tanulnia, hogyan bánjon a pénzzel. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

B*tch I'm frozen❄

@ manuelsingx által megosztott bejegyzés,

A fiú egy saját produkcióval készült, amit az egyik barátjával közösen írtak. Nem kertelünk, amikor előadta, leesett az állunk, libabőrösünk voltunk, és a szívünk megszakadt, hogy ilyen nehéz körülmények között kell számos gyereknek felnőnie. A mentorok szóhoz sem jutottak, majd amikor az első sokk elmúlt, egyöntetűen azt mondták, hogy elképesztő tehetsége van a srácnak, és mindannyian nagyon szeretnének vele dolgozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top