Sztárok

ByeAlex: ,,Az X-Faktor tett felnőtt emberré”

ByeAlexszel az X-Faktor indulása előtt beszélgettünk – még ennyi év után is vannak olyan versenyzők, akikbe érdemes munkát fektetni.

ByeAlex idén negyedik éve ül az X-Faktor mentorszékében, és ahogy megszokhatták a nézők, mostantól minden szombaton láthatják a tehetségkutatót. Az énekes szerint kifogyhatatlan a tehetségek tárháza, és az idei évadban is vannak olyan előadók, akivel szívesen dolgozna együtt. „Mindig van olyan, akibe érdemes munkát fektetni, mert folyamatosan nőnek fel a generációk, ők is hallgatnak zenét, ők is inspirálódnak. Én amúgy is hiszek a jövő generációjában, szerintem sokkal jobbak, mint mi vagyunk. Szívesen támogatom a karrierjüket” – kezdte az nlc-nek ByeAlex, aki több egykori mentoráltja munkáját segíti folyamatosan.

„Én sosem tukmáltam a segítségemet, de ha kérik, akkor segítek. A USNK-s srácok karrierjét is egyengetem, sokszor beszélünk, dalokat, ötleteket küldözgetnek. Kell nekik egy kis idő, mert ahogy vége lett a műsornak, már vitték is őket. Annyi koncerten túl vannak, hogy nem volt idejük felfogni, mit történt velük.”

Alex nem kertelt, azt is elárulta, most is van olyan, akivel szívesen dolgozna együtt hosszú távon. „Három olyan ember is van, akivel úgy érzem, végig tudnám vinni a műsort. Zenei alázat kell hozzá, ami nem ugyanaz, mint az emberi alázat. Nem gondolom azt, hogy szerénynek kell lennie, hiszen a színpadon áll, hogyan lehetne szerény?! A zenéhez, a tudás megszerzéséhez és a fejlődéshez alázat és türelem kell. Ha valakiben nincs meg, hogy elfogadja egy nála tapasztaltabb ember tanácsait, akkor nem fog tudni fejlődni. Én nagyon beleszólok abba, hogy mit csinálnak a versenyzőim, nem engedem őket szabadon cirkálni, mert nem hiszek az ilyen munkában” – mondja az énekes, aki azt is elárulta, szerinte nagyon sokat változott az elmúlt években, de még mindig van mit formálnia a személyiségén.

,,Sokat fejlődtem az X-faktor alatt, gyakorlatilag ez tett felnőtt emberré. Amikor beültem ide, egy gyerekes, önző, narcisztikus alak voltam. Évről évre változott a gondolkodásom, főleg ennek köszönhetően. A modorom hasonló, de máshogy figyelek már az emberekre. Sokat változtam, és meg is akartam változni, mert úgy éreztem, hogy a személyiségem bizonyos pillérei tarthatatlanok. Most is úgy érzem, hogy változnom kell még nagyon sok dologban.”

Az X-Faktor zsűrije és műsorvezetője: ByeAlex, Kiss Ramóna, Dallos Bogi, Puskás Peti és Gáspár Laci (Fotó: RTL Sajtóklub)

Az első adásban még az is szóba kerül, hogy szeretne egy kislányt, ami sokakat meglephet, hiszen Alex nagyon ritkán beszél ilyesmiről. „Lányos apuka szeretnék lenni. A fejemben az az ideális, hogy egy lányom van, szerintem hozzá tudnék a legjobban kötődni. Egy fiú nagyon más érzéseket váltana ki belőlem” – mondta az előadó, és azt is elárulta, jöhet a családalapítás.

„Készen állok rá, bár az idősebb barátaim szerint erre sosem állhatsz készen, ez időközben alakul. Ha úgy hozza a helyzet, abszolút benne lennék, hiszen úgy vagyok vele, hogy mire várjak még?!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top