TV-sztárok

Zűrös múltjáról vallott az X-Faktor énekese, Emanuel

Emanuel csak a Fókusznak mesélt zűrös múltjáról: a fiú úgy érzi, hogy egyedül az X-Faktor lehet az a lehetőség az életében, ami kiránthatja abból a mély gödörből, ahova családi problémái és korábbi életmódja sodorták.

Gödöllei Emanuel óriásit robbantott az X-Faktorban: a 18 éves srác egy saját szerzeménnyel állt a mentorok elé, majd mindenki legnagyobb meglepetésére egy olyan érzelmes, jó dalt adott elő, hogy állva tapsolt a közönség. Ezzel egy időben a legnagyobb videómegosztóra felkerült a klipje, ami első a felkapottak között, 3 nap alatt majdnem félmillióan látták. 

Emanuel már a műsorban is említette zűrös múltját, bár nem fejtette ki, hogy pontosan miről is van szó. Ahogy azt a Fókusz kamerái előtt elárulta, korábban már elkapták, miközben füves cigit tekert, de nem ez volt az, amit a legjobban sajnál. Pár évvel ezelőtt a barátaival ellopták a Noé Állatotthon adománygyűjtő dobozát. 

„Itt voltunk egy órát, és amikor mentünk kifelé, megláttuk az adománygyűjtő dobozt, ami nem volt lerögzítve… Bolondok voltunk, nem gondolkodtunk, csak abba gondoltunk bele, hogy jó lenne az a pénz, és, hát elvittük” – mondta Gödöllei Emanuel, aki aztán a barátaival együtt megbánta a tettét, és másnap feladta magát a rendőrségen. 

Az X-Faktor tehetsége nagyon elszánt, felajánlotta az állatotthonnak, hogy bármiben segít, ha kell, önkénteskedik, csak valahogy visszaadná azt, amit elvett. A MANUEL művésznevet választó fiú egyébként négy igennel jutott a mentorházba, és sokan már most győztesnek kiáltották ki. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top