TV-sztárok

X-Faktor: A Speranta énekesnője ledöbbent ByeAlex kritikáján

ByeAlex nem úgy látta a produkciót, mint a többi mentor, a véleményének pedig hangot is adott.

Négy versenyzőtől búcsúztak a szombati X-Faktorban: Anti bácsi, Huszár Aletta, a Speranta és a C.O.O.L. hagyta el a műsort. Gáspár Laci versenyzőjén kívül mindenki elég rosszul viselte, hogy jövő héten már nem lehetett ott a színpadon. Bár sokáig úgy tűnt, hogy a Speranta egyenes ágon továbbjut, végül felállították őket a székről, és a nézők szavazatai alapján menniük kellett.

Itt a videó a produkcióról: 

A zenekar énekesnője nagyon kiakadt, amikor meghallotta, hogy nem jutottak tovább, de talán még rosszabbul esett neki az, amit ByeAlex a hangjáról és az énekléséről mondott. A mentorok imádták a produkciót, kivéve az énekes-rapper, aki ennek hangot is adott. Szerinte Szandi végig ,,alatta volt” – ezt mondta Alex, amikor a hangok tisztaságáról kezdett beszélni.

A mentor kritikáján nagyot nézett a 16 éves énekesnő, nem értette, hogy miért mondja, erre pedig később sem tértek vissza. Az biztos, hogy őt nagyon megviselte a kritika, majd a kiesés. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top