Sztárok

X-Faktor: Őket viszi a döntőbe Puskás Peti és ByeAlex

Dallos Bogi és Gáspár Laci már korábban döntöttek.

Szombat este eldőlt, hogy Dallos Bogi Bagdi Enikőt, Dárdai Blankát és Huszár Alettát viszi magával a döntőbe. Gáspár Laci pedig Anti bácsival, Zdroba Patrikkal és Renátóval érkezik az élő showba.

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Vasárnap este Puskás Petin és ByeAlexen volt a sor, hogy döntsenek a zenekarok és a fiúk sorsáról. A zenekarok, a Take 3, a C.O.O.L., a Speranta, a Plan B, a Kalandor zenekar és az Inverz Duo mindent beleadtak, hogy a Mentorházban is bizonyíthassanak saját mentoruknak. Puskás Peti először csak a Take 3-t és C.O.O.L.-t vitte magával, két versenyzője, az Inverz Duo és a Kalandor számára véget ért a verseny. A másik két zenekar, a Plan B és a Speranta sorsáról a mentorok döntöttek, ők pedig a Sperantát választották.

ByeAlex szerint idén a fiúk nagyon erősek, így nem várt rá könnyű döntés – az adás végül sírásba is fulladt. Bottka Ferenc Dominik, Gödöllei Emánuel, Hadas Alfréd, Markovics Kristóf, Ruszó Tibi és Vanek Andor mindent beleadtak, hogy a Mentorházban is a legjobb formájukat nyújtsák. Alex először csak Emánuelt és Andort vitte magával, két versenyzője, Dominik és Alfréd kiesett. A másik két fiú, Kristóf és Tibi sorsáról ezúttal is a mentorok döntöttek, ők pedig Ruszó Tibit juttatták tovább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top