Szabadidő

X-Faktor: sírásba fulladt az adás

Ezúttal sem maradt szem szárazon.

A zenei tehetségkutatótól már megszokhattuk, hogy érzelmeket mozgat meg, sőt, épp ez a célja. Ám nemcsak a produkciók gyakorolnak sokszor szélsőséges hatást mind a nézőkre, mind a zsűritagokra, de egy-egy döntéshelyzet is.

Ahogyan az énekesekre, úgy a zsűritagokra is igaz, hogy érzékeny lelkű művészemberek, akik harcosan állnak ki a véleményük mellett, olykor azonban ők is képesek megbántódni.

Nem volt ez másként ByeAlex csapatának összeállításánál sem. Alig két énekes mutathatta be a produkcióját, az egyik mentornál máris eltört a mécses egy szóváltást követően.

Dallos Bogi ugyanis „az évad legjobb hangjának” titulálta Ruszó Tibiét, ami érthetetlen módon kiverte a biztosítékot ByeAlexnél, aki viszont azt sérelmezte, hogy az ő véleményét meg sem hallgatják. Az odamondogatások vége az lett, hogy Bogi először a székében kezdett könnyezni, majd sírva elhagyta a stúdiót – egy időre ez meg is akasztotta a menetrendet.

 

Gáspár Laci Alexet hibáztatta a kialakult szituációért, aki azonban csak így reagált: „Az ő döntése, ha sír”. Végül mégis bocsánatot kért kollégájától.

De nem csak Bogi könnyeit láthattuk az adás folyamán. Gáspár Laci már Tibi produkciója közben elérzékenyült, később pedig egy másik énekes, Markovics Kristóf tört ki könnyekben saját előadása végén – ő elhunyt nagymamájához szólt saját szerzeményében. És még hol volt a műsor vége…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top