Sztárok

Dallos Bogit a mentortársak és a nézők is osztják – te mit gondolsz?

Őt is és a döntéseit is kritizálják a nézők, de a mentortársak sem kímélik. Dallos Bogi állja a sarat, és máltósággal viseli a megjegyzéseket is.

Amióta kiderült, hogy Dallos Bogi lesz az X-Faktor 2019 új mentora, az énekesnő kapott már hideget-meleget.

Eleinte csak nem értették, miért nem egy sokkal ismertebb embert választottak Radics Gigi helyére, vagy esetleg egy idősebb, tapasztaltabb énekest. Aztán a válogatók során kezdték megkedvelni az emberek, majd jött a csoportleosztás és a székes feladat, és Dallos Bogira gyakorlatailag népharag zúdult. Az nlc-olvasók sokkal megengedőbbek voltak vele szemben, a saját szavazásunkon ugyanis az derült ki, hogy ha nem is értenek egyet azzal, kiket választott a csapatába az énekesnő, elfogadják a döntéseit. 

Dallos Bogi döntéseit az nlc-olvasók többsége támogatja

A tegnapi adás és mai mentorházas beharangozó viszont újabb indulatokat generált.

Egyrészt az adásban Bogit a többi mentor is igyekezett véleménnyel segíteni, de nem titkolták, hogy nem tartják erősnek a lányok csapatát. Bogi egyedül Puskás Petire számíthatott, aki ellentétben ByeAlexszel és Gáspár Lacival, a véleményétől függetlenül is igyekezett optimistán állni a lányokhoz. Miután Bogi leállította Laci kritizálását, az énekesnő úgy érezte, magára maradt, amikor pedig a végén kiderült, kiket választott a csapatába, a nézők sem fogták vissza magukat. Dallos Bogi közösségi oldalán is leírták, mennyire rossz döntéseket hozott szerintük az énekesnő, de az X-Faktor oldalán már sokkal keményebben kritizálták. Néhány szalonképesebb megjegyzés, de a közel 900 hozzászólásból is sejthetjük, milyen indulatokat váltott ki Bogi választása: 

  • Ez az egydallos Bogi, semmivel sem jobb, vagy hitelesebb azoknál, akiket kiejt.
  • Ez egy nagy mama kedvence gyereklány, aki még nem alkalmas arra, hogy mások sorsáról döntsön, teljesen szubjektív alapon. A csatorna részéről elhibázott döntés.
  • Boginak meg kellene tanulni tisztelnie a tapasztalt és idősebb mentorokat! A 22 évével picit szerényebben….
  • Én nem pont így választottam volna, de tény, hogy nem én vagyok a mentor, hanem te.
  • Bogi másodszorra is bizonyította, hogy nincs helye a mentorok között…
  • Petíciót kéne indítani, Bogi számára érjen véget az X faktor!
  • Laci elmondta korrekten az Aletta kontra Cintia értékelést… Erre Alettát juttatják tovább….. Cintia százszor jobb volt… Aletta 90 százalékban végigordította a dalt… Ha már mindenáron akarta, Alettát vihette volna Blanka helyett…

Ma este újabb összezördülés lesz a mentorházban, ahol ByeAlex megjegyzése után Bogi sírva hagyja el a válogatót

Te mit gondolsz, hogyan teljesített eddig Dallos Bogi új mentorként? 

Itt olvashatod, milyen indulatokat váltott ki Bogi döntése az X-Faktor nézőiből:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top