Sztárok

Visszafogta magát Puskás Peti és Dallos Bogi, a szerelmes mentorok ezért nem akartak a kamerák előtt édelegni az X-Faktorban

A kulisszák mögött enyelegtek a szerelmes mentorok, az adás során azonban tudatosan visszafogtak minden intim érintkezést.

Különösen ügyelt arra Dallos Bogi és Puskás Peti, hogy a szombati X-Faktor élő adásában nyoma se legyen annak, hogy egy párt alkotnak, ám pillantásaik és gesztusaik, apró mozdulataik így is elárulták őket – írja a Blikk.

Fotó: RTL Klub

Azt a tévénézők is láthatták, hogy a bevonuláskor Peti fogta meg Bogi kezét, hogy lesegítse a lépcsőn, ám ennél több intim pillanatot a kamera nem rögzített. Dallos Bogi elárulta, ez tudatos döntés volt a részükről, hiszen a műsorban nem szerelmespárként, hanem mentortársakként vannak jelen.

A bulvárlap beszámolója szerint a szerelmes mentorok minden pillanatot kihasználtak, hogy egymáshoz érjenek, majd elnevették magukat, amikor meglátták a kamerát. A kulisszák mögött azonban fogták egymás kezét, ölelték egymást. A műsor után a stúdióból együtt távoztak, ám nem a főbejáraton, hanem hátul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top