Sztárok

Dallos Bogi és Puskás Peti üzenete: „Nagyon boldogok vagyunk, és komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat”

Már hat éve ismeri egymást Dallos Bogi és Puskás Peti, de eddig barátságnál több nem volt köztük. Aztán valami megváltozott.

A közös X-Faktor munka során került egyre közelebb egymáshoz Puskás Peti és Dallos Bogi, akiknek a barátsága szépen lassan szerelemmé alakult át. 

X-Faktor válogató második nap 2019. június 15-én (Fotó: RTL Klub sajtóklub)

Talán éppen ezért nem volt eleinte feltűnő, hogy mennyi időt tölt együtt a két mentor, vagy hogy együtt járnak szórakozni. Többször, több helyen is találkoztak már Bogival és Petivel mások, de ők ügyesen titkolták a kapcsolatukat

A Fókusz adásában azt is láthatod, hogyan cukkolták egymást munka közben, ami így utólag már nyilván más értelmet nyert:

Ahogy a videóból is kiderült, a Fókusz riporterei keresték a két mentort, akik azt üzenték: egyelőre nem szeretnének nyilatkozni a szerelmükről, nagyon boldogok, komolyan gondolják a kapcsolatukat, ugyanakkor óvni szeretnék a magánéletüket, és teljes erőbedobással koncentrálnak a hétvégi élő show-ra, ahol továbbra is mentortársként ülnek egymás mellett, nem pedig szerelmespárként. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️

Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top