Sztárok

Kiderült, hol szeretett egymásba Puskás Peti és Dallos Bogi

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy az X-Faktor két mentora egy párt alkot. Kapcsolatuk elején óvatosak voltak, szerelmüket csak most merték vállalni a nyilvánosság előtt.

Bombaként robbant tegnap a hír, hogy az X-Faktor két mentora, Dallos Bogi és Puskás Peti egy párt alkotnak. A szerelmesekről először egy hetilap közölt árulkodó fotókat, de tegnap végre egy közös képpel is megerősítették, hogy együtt vannak.

Dallos Bogi és Puskás Peti egy közös képpel erősítette meg, hogy együtt vannak Forrás: Instagram

„Már a műsor előtt is ismerték egymást, és bár akkor is szimpatikusak voltak egymásnak, mindkettejüknek volt párja, így nem történt semmi. Év elején azonban Bogi és volt kedvese, Ádám kapcsolata véget ért, tavasszal pedig Peti és Eke Angéla is szakítottak” – mondta Blikknek egy bennfentes, aki azt is elárulta, hogy a két énekes kapcsolata eleinte barátságnak indult, de az X-Faktor mentorházában jó pár napot töltöttek együtt, és egyértelművé vált: többet éreznek egymás iránt. A mentorokat tehát részben a közös munka hozta össze. 

Zenésztársaik először úgy gondolták, csak múló románc lesz az énekesek kapcsolatából. Peti és Bogi is óvatos volt, nem akartak kapkodni, és a nyilvánosság előtt felvállalni a kapcsolatukat.

„Bogi sugárzik a boldogságtól, és talán már nem is nagyon akarják titkolni, hogy együtt vannak. Egyre többször tűnnek fel kettesben a városban, valamint a baráti társaságokkal is járnak bulizni. Ilyenkor kevésbé óvatosak, kézen fogva járnak, ölelik, csókolják egymást” – mondta a lapnak Bogi egyik barátja, aki szerint a páros nem örült annak, hogy kiderült a titkuk, de ezentúl legalább nem kell bujkálniuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top