Sztárok

Dallos Bogira népharag zúdult, de jól kezeli a kritikát

A nézők többségének nem tetszett Dallos Bogi döntése a székes feladatnál.

Tavasszal derült ki, hogy Radics Gigi helyére Dallos Bogi érkezik az X-Faktorba. Az énekesnő mindig is szerette a műsort, megtisztelőnek érzi, hogy szerepet kapott benne. Bogi egyetlen kikötése az volt magával szemben, hogy mindig önazonos maradjon, és a szívére hallgasson. A szombati székes feladatnál azonban sokaknak nem tetszett a döntése, erre pedig a közösségi oldalán reagált. 

„Rengeteg kommentet kapok a tegnapi adással kapcsolatban, látszik hogy Ti is nagy hévvel, átéléssel nézitek a műsort, és ez jó, de kérlek Titeket, hogy ne bántsátok egyik versenyzőt sem trágár szavakkal… Engem lehet, én bírom.
Nem fogok a továbbiakban magyarázkodni, tényleg azokat ültettem le, akiket nagyon tehetségesnek tartok, és azok maradtak a 6 széken, akikhez, úgy érzem, hogy a legtöbbet tudom hozzátenni” – írta az Instagram-oldalán Dallos Bogi, akit a legtöbben azzal találtak be, hogy a jó hangú énekeseket elengedte, és azokat ültette a helyükre, akik jobban néznek ki.

A mentor azzal indokolta a döntéseit, hogy azokat a lányokat választotta, akikkel úgy érzi, jól tud majd együtt dolgozni, és hatással lehet a fejlődésükre.

Neked mi a véleményed?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top