Sztárok

Sírva hagyta ott a forgatást az X-Faktor mentora

Dallos Bogi nem bírta tovább a heves vitát ByeAlexszel.

Drámai pillanatok zajlottak az X-Faktor forgatásán, miután heves, káromkodós szócsata alakult ki a mentorok között. A mindig higgadt Dallos Bogi kiviharzott a mentorház ideiglenes stúdiójából, mert ByeAlex megbántotta – írja a Blikk.

A vita abból indult, hogy ByeAlex nem értett egyet azzal, hogy az idei évad legjobb énekese a 16 éves Ruszó Tibi. Szerinte Dallos Bogi nem is hallgat ilyen zenéket, így nem is tudja megítélni a fiatal versenyző teljesítményét.

Ezen Bogi annyira felháborodott, hogy a veszekedés hevében nyomdafestéket nem tűrő szavakat is egymáshoz vágtak ByeAlexszel, majd az énekesnő elsírta magát a székében ülve.

Gáspár Laci megvédte Bogit, akivel korábban éppen neki volt egy heves vitája. De ez sem segített, Bogi nem bírta tovább, és elviharzott a forgatás helyszínéről. Végül mentortársa utánament, hogy tisztázza a helyzetet.

„Nem akartam megbántani Bogit, de azt gondoltam, hogy nem igazán méri föl, hogy nekem mennyire nehéz ez a szituáció”

– mondta ByeAlex, aki bocsánatot kért Dallos Bogitól.

Bogi a konfliktus után azt mondta, Alexszel barátok, de kollégája nem tudhatja, milyen szakmai szempontok alapján dönt. Az eset után megbeszéltek mindent, és túlléptek a konfliktuson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top