Sztárok

X-Faktor: négyen már ki is estek az első élő show-ban

Az X-Faktor 2019-es évadának első élő show-jában, a tavalyi évadban sikert aratott székes feladat kemény próbatétel elé állította a versenyzőket és a mentorokat. Huszár Aletta, a C.O.O.L., a Speranta és Anti bácsi számára pedig véget ért az X-Faktor.

Látványos és különleges produkciókkal indult el szombat este az X-Faktor 2019 első élő show-ja. A versenyzők 5 vadonatúj slágerrel is meglepték a nézőket, ugyanis Bagdi Enikő, Anti bácsi, Manuel és a C.O.O.L. a mentoraikkal együtt készített dalokkal léptek színpadra, valamint a 12 döntős is bemutatott egy új közös slágert.

A biztos továbbjutóknak fenntartott székekért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy az ő véleményük szerint kik érdemelnek továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak. Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, a nézők szavazatainak köszönhetően Dárdai Blanka, Manuel, Ruszó Tibi, Burai Renátó ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget.

A többi 8 versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 4 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Bagdi Enikő, Zdroba Patrik, Take3 és Vanek Andor. Huszár Aletta, a C.O.O.L., a Speranta és Anti bácsi számára pedig véget ért az X-Faktor.

Kiemelt kép:  Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top