Sztárok

Molnár Anikó büszkén mutogatja kisebb melleit

Felszabadító érzésnek tartja, hogy lecserélte implantátumait.

Felszabadító érzésnek tartja az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó, hogy jobban mutatnak rajta a ruhák, amióta kisebb implantátumok vannak a kebleiben. A mozgásban sem gátolják annyira a celebet, mint korábban, írta meg a borsonline.

Instagram

Fél év telt el Molnár Anikó negyedik  mellkorrekciós műtétje óta, de azóta is mindennap hálát ad a sorsnak, hogy rávette magát a beavatkozásra. Anikó imádja új kebleit, a tíz évvel ezelőtti ruhái is úgy állnak rajta, mint egykor, könnyebben mozog, kényelmesebben alszik, és úgy érzi, esztétikusabb a megjelenése is, írja a lap.

Instagram posztjában büszkén mutatja meg kebleit a celeb: 

„Vitathatatlanul jó döntést hoztam, hogy vállaltam ezt a műtétet. Könnyebbek a hétköznapjaim, a munkám vagy bármely tevékenységem közben végre nem zavarnak a nagy mellek. És ami még lényeges, a megjelenésemen és ezzel együtt az önbizalmamon is sokat javított a korrekció. Nagy mellekkel és azzal a plusz 27 kilóval, ami rajtam volt, bőröndtestem volt. A kis mell kifejezetten vékonyít. Végre jól érzem magam a bőrömben, ezért örök hálával tartozom az orvosomnak, dr. Krasznai Zsoltnak” – mondja a Borsnak, Molnár Anikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top