Sztárok

Bereczki Zoltán elárulta, kik a legfontosabbak az életében

A színész producerként és rendezőként is részt vesz a Dolgok, amikért érdemes élni című mo­nodráma munkálataiban.

A Sztárban sztár leszek! után sem unatkozik Bereczki Zoltán. Pokorny Lia és Zá­vodszky Noémi után a színész személyében most először játszhatja férfi a Dolgok, amikért érdemes élni című mo­nodrámát a Játékszínben. A színész február 22-én áll először színpadra a darabban, melyet egy különleges plakáttal hirdetnek.

A színész egy-egy cédulára írta fel, miért érdemes élnie (Fotó: Bereczki Zoltán Hivatalos Facebook-oldala)

A plakáton sárga cédulák vannak, amikre a színész azokat a dolgokat írta fel, amiért érdemes élnie. Az egyik cetlin kislánya, Zorka neve áll, egy másikon pedig a szerelme, Bata Éva beceneve, Vica, akiről Bereczki ritkán nyilatkozik.

„Zorka neve mindig is ott volt, és jól látta, igen, ott van Vica is. Mindenkinek, aki részt vesz benne, ott vannak a cetlijei. Így tesszük személyessé magunknak, s ezen keresztül a nézőknek” – mondta a Borsnak a színész, aki iszonyúan várja, hogy végre színpadra állhasson a darabban, amiben rendezőként és producerként is tevékenykedett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top