Sztárok

Csűrös Karola alig hagyja el a házat, barátai telefonhívásaira sem válaszol

Csűrös Karola egészségi állapota sokat romlott férje halála óta.

Fokozottan figyelnek barátai Csűrös Karolára, mióta meghalt a férje, Horváth Ádám. A színésznő azelőtt sem csattant ki az egészségtől, az állapota pedig rosszabbra fordult, mióta nincs vele a társa. Csűrös Karola dolgát az is megnehezíti, hogy ízületi problémákkal küzd, ezért csak nagyon ritkán hagyja el a házát – írja a Bors.

A lap kereste a színésznőt, de nem érték el telefonon. Felhívták a barátnőjét, Pásztor Erzsit, aki elárulta, elég sokszor előfordul, hogy Karola nem válaszol a telefonhívásokra, emiatt sokat aggódik, főleg, mert legutóbbi térdtörése óta nagyon ritkán hagyja el az otthonát.

„Jóban vagyunk, nem járunk sűrűn össze, sajnos az időnk sem engedi, most Karola nincs is olyan állapotban. Egy ideje nem volt már jó a lába, de most nemrégiben a térde is eltört. Személyesen kétszer találkoztunk a férje temetése óta” – mesélte a lapnak Pásztor Erzsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top