TV-sztárok

Csűrös Karola képtelen megbékélni a gondolattal, hogy elvesztette a férjét

A színésznő idén júniusban vesztette el férjét, Horváth Ádámot. Azóta nem múlik a fájdalma.

Csűrös Karola november elején ünnepelte a 83. születésnapját, de egy súlyos baleset és férje, Horváth Ádám néhány hónappal ezelőtti elvesztése is beárnyékolta a jeles napot. A Szomszédok egyik legismertebb szereplője egyedül él, és nagyon nehezen múlik a fájdalma.

Csűrös Karola három évvel ezelőtt, férje társaságában a Madách Színházban (Credit: smagpictures.com)

„Igazából az éjszakák a legrosszabbak. Nem tudok aludni, legalábbis éjjel nem. Rám törnek a gondolatok, az emlékek és még jobban hiányzik Ádám” – mondta a Blikknek Csűrös Karola, akiért a családja és barátai is aggódnak. A színésznő ugyanakkor úgy érzi, most jobb neki magányosan, éjszakai tévézéseivel így nem zavar senkit, és délután is nyugodtan ledőlhet, ha éppen arra van szüksége.

Csűrös Karola nemrégiben azon is elgondolkozott, hogy talán újra visszatér a színpadra. „Biztosan jót tenne, ha valami elvonná a figyelmemet, csak nem tudom, mennyire tudnék jó lenni a színpadon, én pedig maximalista vagyok” – mesélte a színésznő, akinek néhány éve egy bokaszalag-szakadás miatt kellett otthagynia a színpadot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top