nlc.hu
TV-sztárok

Csűrös Karola ápolónője az örökségről

Megszólalt Csűrös Karola ápolónője a 200 milliós örökségről

Nyilatkozott a találgatásokkal kapcsolatban.

Egy nappal ezelőtt a Bors arról cikkezett, hogy Csűrös Karola a gondozónőjére hagyta 200 millió forintot érő, Dunára néző, panorámás lakását. „Biztosan állíthatom, hogy nem én vagyok az, akire ráhagyta volna a vagyonát” – nyilatkozta a Tények Plusznak Mika Éva, Csűrös Karola egyik gondozónője, aki egy másik ápolónővel együtt felváltva ketten viselték gondját a színésznőnek.

Csűrös Karola

Csűrös Karola 85 éves korában hunyt el (Fotó: MTI / Illyés Tibor)

A nő állítja, a megjelent cikkek – ahogyan ő fogalmaz – kósza hírek. „Ez is felfújják. Azért, hogy csak kitaláljanak valamit, hogy a színésznő nem a rokonokra – ahogy olvastam –, hanem egy teljesen vadidegenre hagyta ezt a több száz milliót érő ingatlant. Én ezzel nem értek egyet, hogy miért kellett így” – mondta.

Csűrös Karola legjobb barátnője, Pásztor Erzsi is mélységesen felháborodott az örökségről szóló híreken. „Nem nyugszanak bele abba, hogy az van, ami van. Honnan tudják a lakók? Ki beszélt a lakókkal? Micsoda dolog ez! Én 60 éve vagyok vele jóban, de soha az életben nem beszéltünk ilyen dolgokról. Honnan tudnák a lakók?” – fakadt ki a Tények Plusznak. A színésznő értetlenül áll a cikk előtt. Szerinte ugyanis a barátnője egyáltalán nem osztotta meg a terveit a ház lakóival. „Ha így van, akkor mondja meg nekem, kinek van köze hozzá. Nyilván oka van, ha így történt, de honnan tudják a lakók? Ezt nem tudom elképzelni. A Karola nem volt a házban senkivel olyan viszonyban, hogy ilyesmit megtárgyalt volna bárkivel” – mondta el.

Pásztor Erzsi szerint az sem fedi a valóságot, hogy szoros anya-lánya viszony alakult ki a színésznő és az ápolónője között. Elmondása szerint Csűrös Karolának két gondozónője volt, akik hetente váltották egymást, és ott is aludtak.  Szerinte, ha igazak is a hírek, akkor mindenkinek el kell fogadni a színésznő végakaratát.

Csűrös Karolára emlékezünk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top