Sztárok

Ikerfiúkat vár Fekete Dávid felesége, nagy az öröm a nagy tesónál

Fekete Dávid magánéletében voltak mélypontok, de már 5 éve a legnagyobb boldogságban él.

Fekete Dávid a Megasztárban tűnt fel annak idején, zenei karrierje pedig azóta is tart. Az énekes sokáig volt együtt Cserpes Laurával, de a szerelmük véget ért. Dávid öt éve egy közösségi oldalán ismerte meg jelenlegi párját, akit el is vett feleségül. A nőnek másfél éves gyereke volt, amikor összejöttek, őt az énekes sajátjaként neveli, de már akartak közöset is. Hatalmas meglepetésben volt részük, amikor kiderült, hogy ikreik születnek. 

„Az első vizsgálatnál az orvosunk egy nagyon helyes, kisbabás kitűzőt viselt. Amikor meglátta a monitoron a két petezsákot, csak ennyit mondott: lehet, hogy két kitűzőt kellett volna felvennem erre az alkalomra. Azonnal értettük, mire céloz, csak nem mertük elhinni. Bevallom, én nagyon örültem, mert gyerekként álmodoztam arról, hogy ikres apuka leszek…” – mesélte a Story magazinnak Fekete Dávid, aki mindenképp apás szülést szeretett volna. 

A babák januárban érkeznek, ám a nevükről egyelőre nem döntöttek a szülők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top