Sztárok

Nagyon megjárták az utazáson – Polgár Tünde oxigénhiányos állapotba került, Hajdú Péter gyomorinfluenzát kapott

Celebek, akik egzotikus helyeken kalandoztak, ám nem úszták meg komoly betegség nélkül.

Mozgalmas nyaraláson van túl Polgár Tünde, Vámos Erika és Hajdú Péter. Pihenés, feltöltődés vagy éppen kalandozás céljából vállalták be a külföldi úti célt, ám betegség döntötte le őket az idegen országban.

Polgár Tünde a férjével és fiukkal háromhetes kínai nyaraláson volt a nyáron. A Feleségek luxuskivitelben sztárja a családjával beutazta a távol-keleti országot, ám a nyaralás nem várt fordulatot hozott. A tibeti szállásuk 3600 méter magasan volt, ilyen magasságban azonban kevesebb az oxigén, emiatt Polgár Tünde rosszul lett: oxigénhiányos állapotba került. Zihálva ébredt, kapkodott a levegő után, az oxigénmaszk pedig még éjszaka is rajta volt. A szálloda orvosának kellett őt ellátnia.

Vámos Erika is különleges helyekre látogatott az év elején: két hetet töltött Burmában. A TV2 műsorvezetőjének azonban nem volt zökkenőmentes a nyaralása: az utolsó pár napban figyelmetlen volt, és ivott a helyi vízből, emiatt pedig gyomorgyulladást kapott. Napokig hányt és ment a hasa.

Hajdú Péter még az akkori kedvesével, Alföldy Annával utazott el tavasszal Ciprusra, hogy négy napon keresztül csak romantikázhassanak, ám gyomorinfluenza döntötte ágynak a műsorvezetőt. Két és fél napon át csak feküdt, ugyanis fájdalmas hasi görcsök kínozták, émelygett, és nagyon rosszul érezte magát. Amikor be is lázasodott, a helyi kórházban kötött ki, és fél napra bent tartották.

Kiemelt kép: polgar_tunde / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top