Sztárok

Az újrakezdés mellett döntött Várkonyi Andrea – mi történt a búcsú és a visszatérés között?

Amikor felfogtuk, hogy Várkonyi Andrea nem tévézik többet, vissza is tért a képernyőre.

Kicsit több, mint 1 évvel ezelőtt jelentette be Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, hogy egy ideje már külön élnek. A sztárpárról mindenki azt gondolta, hogy tökéletes az életük, és miután bizonyították, hogy milyen jól megvannak együtt, senki nem számított rá, hogy szakítás lesz a vége. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Olyan nagyon-nagyon ❤️❤️ 👩‍❤️‍👩 #noriesen #kopaszigat #vegrejoido

Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) által megosztott bejegyzés,

A sajtóban rengeteg információ megjelent, a pletykák szerint Bochkornak és Várkonyinak is volt valakije, ezt azonban tagadták. Bár azt mondták, reményeik szerint csendes lesz az elválás, egy idő után a médián keresztül üzengettek egymásnak. Ezzel egy időben a műsorvezető bejelentette, hogy otthagyja a TV2-t, és a pszichológusi karrierjére koncentrál. Akkor azt gondoltuk, hogy Várkonyi Andrea eltűnik a nyilvánosság elől.

Előadásokat tartott, leszerződött az egyik bulvár hetilappal, a BEST magazinban így olyan interjúkat olvashatunk, amelyeket ő készített a sztárokkal. Pszichológusként rendelt hónapokig, amikor jött a következő hír: Várkonyi Andrea visszatér a képernyőre. A LifeTV-n egy bekamerázott, csajos házibuli hangulatú Női titkok című műsort vezet, ahol sztárvendégekkel beszélget sokszor kínos, általában vicces dolgokról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top