Sztárok

Betegséggel, bolhákkal küzdött a magyar szépség az egyiptomi versenyen

Mikó Fanni sok megpróbáltatáson ment keresztül.

Pár nappal ezelőtt Mikó Fanni nyerte a Miss Intercontinental szépségversenyt Sarm es-Sejkben. Ezzel a 22 éves lány történelmet írt, mert ilyen rangos viadalon magyar hölgy még nem győzött.

Fanni most a Blikknek beszélt arról milyen nehézségekkel kellett megküzdenie a versenyen. Rögtön az elején csúnyán megfázott, majd amikor úgy tűnt, hogy javul a helyzet, egyik napról a másikra visszaesett.

Kálváriája azonban itt még nem ért véget. A negyedik napon, amikor már elég beteg volt, elmentek egy szafarira, ami után csupa kiütés lett, égővörös pöttyök borították a lábát. Valószínűleg az egyik teve bolhája csípte meg.

Kenőcsökkel, kalciummal igyekezett enyhíteni a kiütéseket, emellett alapozóval próbálta eltüntetni a bőrpírt, és a ruháit is úgy válogatta, hogy minél többet takarjanak a lábából.

Szerencsére a döntő előtt minden baja enyhült, bár még injekciókat is kapott, hogy elmúljon az arcüreggyulladása. Mindez viszont egy cseppet sem látszott rajta, így végül megnyerte a szépségversenyt.

(Kiemelt kép: Instagram/Mikó Fanni)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top