Sztárok

Nem csak Fresh Andi sírt – 2019 legmesésebb eljegyzései a magyar sztárvilágban

Eljegyzési fotók és csodaszép gyűrűk a hazai sztárvilágból. Kinek tévéműsor forgatásán, kinek a havas hegycsúcson, kinek pedig egy osztrák tó partján kérték meg a kezét. Mustra a hatalmas igenekről.

Eljegyzési láz tombolt a magyar celebek körében. Annyi hírességet jegyeztek el idén, hogy csak kapkodtuk a fejünket. Összeszedtük a legkülönlegesebb lánykéréseket. 

A Star Academy egykori győztesének, Szőcs Renátának ausztriai síelés közben kérték meg a kezét. Párja, Márk egy havas hegycsúcson tette fel a nagy kérdést az énekesnőnek. 

A Jóban Rosszban sztárját, Nagy Katát a szlovéniai nyaralásán jegyezték el. Kedvese a tengerparton térdelt le elé, és adta át a gyűrűt, amit a színésznő a közösségi oldalán is megmutatott„Össze fogunk házasodni” – posztolta ki nagy boldogan.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Össze😱fogunk😱házasodni!! 💜

𝐍𝐚𝐠𝐲 𝐊𝐚𝐭𝐚𝐥𝐢𝐧 (@anagykata) által megosztott bejegyzés,

Kiss Virág kezét Bahreinben kérték meg. A fitneszmodell párja csokiszirupból formáztatta meg a „Hozzám jössz feleségül?” kérdést. A válasz természetesen igen volt.

Hódi Pamelát is külföldön lepték meg mesés lánykéréssel. A modell-üzletasszonynak Ausztriában, a Zell-tó partján, egy – gyertyákkal és rózsaszirmokkal kirakott – szív közepén tette fel a nagy kérdést fél térden a focista párja, Tóth Bence.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

IGEN ❤️💍

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A boldogságunk egy kincs, ami csak a Miénk 👰🏼🤵🏻 2019.09.06.💍 #szercsoek #isaidyes

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Horváth Gréta kezét az Ázsia Expressz 2. forgatása alatt kérte meg szerelme, Meggyes Dávid, aki sokáig egy nadrág zsebében rejtegette a gyűrűt. Thaiföldön, egy gyönyörű buddhista szentélyben romantikus sétára indult párjával, majd hirtelen letérdelt elé, Grétának pedig elakadt a szava. „Dávid egyszer csak megfogta a karom. Belekezdett egy romantikus monológba, és a zoknijából vette elő a gyűrűt. Én meg csak zokogtam, nem tudtam megszólalni” – mesélte Horváth Gréta.

Akárcsak Gréta, Fresh Andi is teljesen elérzékenyült, sírt a lánykéréskor. Az énekesnő kezét a horvátországi nyaralásukkor kérte meg párja, pont az egy­éves évfordulójukon. „Egy nagyon helyes kisvárosban voltunk vacsorázni. Miután elmúlt éjfél, tizenharmadika lett, az évfordulónk napja, azt kérte, hogy üljek le a padra. Letérdelt elém, és megkérdezte: »Villányi Andrea, hozzám jössz feleségül?« Megfordult velem a világ, nem hittem el. De ott volt egy doboz, benne a gyűrű… Mesébe illő” – árulta el Andi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I G E N 💍😍❤️

Andrea Villányi (@freshandi) által megosztott bejegyzés,

Veréb Tamás a a legváratlanabb pillanatban, minden klisétől mentesen kérte meg Klajkó Szandra énekesnő kezét, szerelmének ugyanis ez volt a kérése. „Kvázi pizsamában voltunk mindketten otthon. Nem számítottam rá. Kérte, nyissam ki a kaput, mert beáll a kocsival, és egyszer csak megfordultam, ő pedig ott térdelt. (…) Mindez este 10 óra körül történt, szinte sötétben, az utcán” – mesélte Szandra. A színész-énekes eljegyzését inkább az ékszer teszi különlegessé: saját kezűleg készítette el a gyűrűt, sőt méretre is igazította. 

Mivel az eljegyzéskor nem készültek fotók, videók, a szerelmespár egy hivatalos eljegyzési videót és fotósorozatot is készíttetett a szeretteiknek és a közönségnek.

Hódi Pameláéhoz hasonló, romantikus lánykérésben volt része Bangó Margit dédunokájának, a 18 éves Tinának is. A fiatal lány egyik ámulatból a másikba esett, hiszen a párizsi út is – amelyen megkérték a kezét – meglepetés volt. 

Kiemelt kép: TV2 / Ázsia Expressz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top