Sztárok

Ma ünneplik a születésnapjukat Gordon Ramsay ikrei – jó nagyok már a gyerekei

A karácsonyi szezonban az átlagosnál is többször botlottunk bele Gordon Ramsay családi főzős műsoraiba. Elég csak a gyerekeire nézni, hogy tudjuk, nem mai felvételekről van szó. Íme néhány friss fotó az öt Ramsay gyerekről!

Bár Gordon Ramsay a káromkodós séfként vonult be a köztudatba, aki üvölt a konyhában mindenkivel, és sok mém alapja lett, de otthon egyáltalán nem ezt az oldalát ismerik. Azok a főzős műsorok, amelyek a szakács otthonában készültek, a családja körében, amikor a gyerekeivel főz, inkább viccesek és aranyosak. 

Ha azokat nézzük, nagyjából ilyen kép él bennünk a Ramsay családot: 

Gordon Ramsay a családjával 2007-ben: felesége, Tana Ramsay, gyerekeik Meghan, az ikrek, Jack és Holly, és Matilda (Fotó: Caroline Eluyemi / Camerapress / Profimedia)

Azóta persze a gyerekek már lassan felnőttek, a Ramsay ikrek például december utolsó napján ünneplik a 20. születsnapjukat. (Igaz, egyes oldalakon január elseje a születési dátum, ezért a rajongók vitatkoznak, de a család minden évben vacsorával ünnepli szilveszterestén az ikreket, nekik pedig csak hihetünk.) 

Megnézem
Összes kép (5)

A Ramsay család nagyon összetartó, a gyerekek imádják egymást. Az ötgyerekes sztárszakács legkisebb fia, Oscar tavasszal született, és természetes, hogy azóta is a család kicsi kedvence. Talán túlzás ilyen kicsi gyereknél azt mondani, de a képeket elnézve szakasztott az apja, ahogyan a nagyobbak is inkább hasonlítanak Gordon Ramsayre, mint Tanára. Mutatunk is néhány régi és új képet a családról, hogy lásd, miért mondjuk. 

Megnézem
Összes kép (10)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top