Sztárok

Ezek voltak Melania Trump legkínosabb öltözékei 2019-ben, a first lady többször is mellélőtt

Melania Trump több szettje is közbeszéd tárgya lett, és most felidézve ezeket, teljesen megértjük, miért.

A modellből lett first ladytől korántsem szokatlanok a durva divatbakik. Melania Trump a Fehér Házba kerülése óta sokszor választott nem helyénvaló öltözetet, és 2019-ben is igencsak „kitett magáért”.

Februárban a Floridai Nemzetközi Egyetemre kísérte el a férjét, Donald Trump ugyanis beszédet tartott az Elnökök Napja alkalmából. Melania Trump e jeles eseményre egy 2500 dolláros (átszámítva mintegy 700 ezer forintos) ruhát viselt Gabriela Hearst kollekciójából, ám a ruhaválasztás nem volt a legszerencsésebb. Outfitje nem nyerte el a netezők tetszését, egyesen függönyhöz és kanapéhuzathoz hasonlították.  

Fotó: Profimedia

Melania Trump márciusban azzal lepte meg a közvéleményt, hogy egy év különbséggel ugyanazt a 4220 dollár, azaz 1,3 millió forint értékű rózsaszín nadrágkosztümöt vette elő a ruhásszekrényéből, pedig a first lady esetében kimondottan ritkaságnak számít, hogy többször is felvenné ugyanazt a ruhát. Ebbe az Emilio Pucci-nadrágkosztümbe bújt egy Fehér Ház-beli rendezvényre, akárcsak a Bátor Nők Nemzetközi Díjának 2018-as gáláján.

Melania Trump tavaly márciusban (balra) és idén (Getty Images/Profimedia)

A júniusi, Egyesült Királyságba tett látogatása során Donald Trump felesége II. Erzsébet díszvacsoráján véletlenül összeöltözött az angol királynővel, Katalin hercegnével és Károly herceg nejével, Camillával: egyaránt fehér ruhában jelentek meg.

Fotó: Jeff Gilbert – WPA Pool/Getty Images

Ez még nem volt annyira vitatott, ellentétben két másik, pár nappal később viselt öltözékével, melyektől szinte felrobbant a net. A franciaországi Ver-sur-Mer településen, a normandiai partraszállás (D-Day) 75. évfordulója alkalmából, a helyi katonai temetőben tartott megemlékezésre ugyan egy szolid, sötétkék ruhát vett fel, ezt azonban egy színes, gigasarkú Louboutin lábbelivel kombinálta, a napszemüvegét pedig még a himnusz alatt sem vette le.

Fotó: Geert Vanden Wijngaert/Bloomberg – Getty Images

A hazaútra pedig akarva-akaratlanul JFK feleségét, Jackie Kennedyt koppintotta: nyakig begombolt kabátban, fejére kendőt kötve és napszemüvegben szállt fel az elnöki különgép fedélzetére.

Melania Trump a szeptember 11-i terrortámadás évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen ugyancsak mellélőtt a ruhaválasztással: ezúttal a kabátja okozott botrányt. A sliccelésén ugyanis egy olyan díszítés volt látható, ami a netezők szerint a World Trade Center tornyára emlékeztet, amint épp belecsapódik a repülőgép.

Forrás: Twitter

Amikor pedig októberben a Grand Teton Nemzeti Parkba látogatott, hogy a Be Best kampány keretében kirándulásra ösztönözze a gyerekeket, ugyancsak nem helyénvaló öltözetet választott a first lady. A hófehér pulóvere és fehér cicanadrágja, valamint a magassarkú Louboutin bokacsizmája újabb divatbalhét generált. A legtöbben a lábbelit kifogásolták, mondván magassarkúban nem megyünk kirándulni, de sokaknak szemet szúrt az is, hogy teljesen fehérbe öltözött a természetjáráshoz.

Fotó: twitter.com/flotus

Kiemelt kép: Karwai Tang/WireImage / Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top