Trend

Katalin hercegné és Melania Trump összeöltözött a királynő díszvacsorájára

Egymással, valamint II. Erzsébettel is...

II. Erszébet díszvacsorát adott hétfő este az Egyesült Királyságba látogatott Donald Trump és neje, Melania tiszteletére a Buckingham-palotában. Az eseményen mintha hallgatólagos dress code lett volna érvényben:  II. Erzsébet, Katalin hercegné, az amerikai first lady, illetve Károly herceg neje, Camilla egyaránt fehér ruhában jelentek meg.

II. Erzsébet Donald Trump Melania Károly herceg Camilla

II. Erzsébet, Melania és Donald Trump, Károly herceg, Camilla (Jeff Gilbert – WPA Pool/Getty Images)

Melania Trump egy rendelésre készült Dior haute couture ruhát, kesztyűt és Manolo Blahnik cipőt viselt. Katalin hercegné, ahogy általában a hasonló volumentű eseményekre, ezúttal is az Alexander McQueen divatháztól választott magának ruhát. Fején Diana hercegnő kedvenc tiarája, a Szerelmesek csomója elnevezésű fejdísz csillogott, míg fülbevalója a néhai anyakirálynő kollekciójából való.

Katalin hercegné a Trump házaspár tiszteletére adott díszvacsorán

Katalin hercegné az Alexander McQueen divatháztól választott ruhát (Victoria Jones- WPA Pool/Getty Images)

II. Ezsébet áprilisban, a hercegi pár 8. házassági évfordulóján adományozta Katalin hercegnének a Királyi Viktoriánus Rend Lovagi Nagykeresztjét, jótékonysági munkája elismeréseképpen. A hercegné a szokásoknak megfelelő módon kék vállszalagon viselte a keresztet.

Ivanka Trump a díszvacsorán

Ivanka Trump kékbe öltözött (Victoria Jones- WPA Pool/Getty Images)

A díszvacsorán 170 vendég vett részt, és persze nem volt kötelező fehérben lenni. Az amerikai elnök egyik lánya, Ivanka Trump például egy púderkék, virágmintás Carolina Herrera kreációban érkezett.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top