nlc.hu
Sztárok
Bódi Sylvi fejét meglékelte a szörfdeszkája, nem volt kellemes a szilvesztere

Bódi Sylvi fejét meglékelte a szörfdeszkája, nem volt kellemes a szilvesztere

Bódi Sylvi a balesetin szilveszterezett, kellemetlen sztorit osztott meg.

Bódi Sylvi úgy töltötte a szilvesztert, ahogy az egész évet – a vízben. Az egykori playmate több éve külföldön él: hol óceánt tisztít, hol a helyi lakosoknak segít, de az biztos, hogy minden állomásán szörfözik, ebben nagyon profi lett ugyanis az utóbbi időben. A szörfözés veszélyes sportnak számít, ezt Sylvi már többször is megtapasztalta – legutóbb szilveszterkor, amikor a balesetin kötött ki – szúrta ki a 24.hu. A fotót itt tudod megnézni.

,,Sziasztok! Kinek hogy telt a szilvesztere? Én a baleseti sebészeten búcsúztattam az évet… Délutánra megnőttek a hullámok, felerősödött a szél, és rossz irányból is fújt, amit mi szörfösök nem nagyon szeretünk… A megérzésem azt súgta, hogy jobb lenne, ha a hajón maradnék, de én úgy gondoltam, hogy ne legyek már papírkutya, aki csak akkor szörfözik, amikor tökéletesek a hullámok és a szél… szóval vállaltam a kihívást. Meg is lett az eredménye. A szörfdeszkám szkegje meglékelte a kobakom. Szerencsére nem ájultam el, de vérző fejjel jobbnak láttam nem sokáig időzni a vízben, így kieveztem a hajóhoz. Gondoltam, kicsit jegelem, lefertőtlenítem, aztán pillanatragasztóval összeragasztom (Nem kell elszörnyedni, ez a szörfösöknél bevált technika és bizonyos esetekben kiválóan működik, én is gyakran alkalmazom.), oszt már megyek is vissza… Alaposabb megvizsgálás után látszott, hogy mély a seb, és nem úszom meg varratok nélkül… Most egy darabig maradnom kell a popómon, amíg nem szedik ki a varratokat, addig nem mehetek vízbe” – írta a közösségi oldalán Bódi Sylvi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top