Sztárok

Bódi Sylvi elárulta, miből telik neki az utazásokra

Sokan kíváncsiak Bódi Sylvi bevételére, most erről is beszélt a modell.

Bódi Sylvi évek óta külföldön él, sokan irigykednek rá a gyönyörű fotók miatt. A modell szörfözik, óceánt tisztít, vagy éppen segít a helyieknek. Teszi ezt csodálatos helyeken, éppen ezért sokakban megfogalmazódik a kérdés: vajon miből tartja el magát? Sylvi többek között erre is választ adott a Story magazinban. 

„A modellkedéssel megalapoztam egy kis egzisztenciát, és amikor otthon vagyok, továbbra is modellkedem. Egyébként meg szponzorált szörfös vagyok, számtalan szörfös szállodával, üdülőhellyel állok kapcsolatban, akiknek például a szállásért cserébe promóciós tevékenységeket vállalok. Egyébként Magyarországon sokkal többe kerül az élet. Ha az embernek van helyismerete, megtalálja azokat a helyeket, ahol olcsón lehet szállni, enni, vásárolni. Én is ezt teszem” – mesélte a modell, aki azt is elárulta, hogy nincs „rendes” szakmája, ezt kicsit szégyelli is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top