nlc.hu
Sztárok

Zimány Linda és Bódi Sylvi a Sztárok a reptéren-ben

A reptéren kellett aludnia Zimány Lindának és Bódi Sylvinek: „Ennél lejjebb már nincs”

A terminálon hajtották álomra a fejüket a modellek.

Elstartolt a Szállj munkába – Sztárok a reptéren című műsor 2. évada. A reality show-ban ismét celebek próbálják ki a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér különböző munkaköreit. Az első adásban Bódi Sylvi, Pásztor Anna, Sydney van den Bosch és Zimány Linda öltötte magára a munkaruhát a reptéren. Két-két fős csapatokban dolgoztak: Pásztor Anna Sydney van den Boschsal, míg Bódi Sylvi Zimány Lindával versenyzett azért, hogy a munkanap végén minél több kilométert gyűjtsön, amelyek a fődíj, egy álomutazás távolságát határozzák meg.

A Sztárok a reptéren 2. első adásának versenyzői - Fotó: Sajtószoba

A Sztárok a reptéren 2. első adásának versenyzői – Fotó: Sajtószoba

A munkavégzés amúgy nem csak a kilométerek gyűjtése miatt fontos, hanem azért is, mivel az aktuális napon szorgalmasabban dolgozó csapat jutalomban is részesül: a repülőtér szállodájában éjszakázhatnak kényelmes körülmények közt, míg a vesztes csapatnak a terminálon kell aludnia.

Az első adásban a két lánycsapat először egy kvízjátékban küzdött meg egymással, majd a terminál körüli teendőket látta el, valamint egy pluszfeladat során autóval fel kellett venniük néhány utast Budapest különböző pontjairól és időre kihozni őket a reptérre.

Végül Zimány Linda és Bódi Sylvi alkotta páros lett a vesztes csapat, akik így kénytelenek voltak a reptéren – egy tábori ágyon megágyazva – tölteni az éjszakát.

Zimány Linda és Bódi Sylvi megágyazott a terminálon - Forrás: TV2 / Sztárok a reptéren - videó

Zimány Linda és Bódi Sylvi megágyazott a terminálon – Forrás: TV2 / Sztárok a reptéren – videó

 

Szálloda helyett a reptéren kellett aludniuk a modelleknek - Forrás: TV2 / Sztárok a reptéren - videó

Szálloda helyett a reptéren kellett aludniuk a modelleknek – Forrás: TV2 / Sztárok a reptéren – videó

Ezt azonban nem fogadta kitörő örömmel Zimány Linda. „Minden oldalról fáj az ágy. (…) Ennél lejjebb már nincs” – jegyezte meg, miközben próbált elhelyezkedni a nem túl kényelmes tábori ágyon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top