nlc.hu
Sztárok

Sztárok a reptéren: utazni küldték Zimány Lindát

Csuti melegebb éghajlatra küldte el Zimány Lindát

A Sztárok a reptéren legutóbbi adásában Bódi Sylvi és Zimány Linda között dőlt el, hogy ki távozik a műsorból. A két modell összedugta a fejét, majd Zimány Linda úgy döntött, hogy önként távozik a műsorból. „Sylvi amazonként nyomja tovább, és szerintem van esély arra, hogy megnyerje. Én viszont már egy kicsit elfáradtam. (…) Bennem nem volt a fődíj. Valahogy nem éreztem, hogy végig tudom az egészet csinálni” – indokolta.

Elmegy pihenni, napozni, amíg én itt fogok a reptéren aludni, és kettő fiúval fogok küzdeni nőként. Mi így döntöttünk, együtt hoztuk meg a döntést” – fűzte hozzá Bódi Sylvi.

Csuti

Csuti „kiadta Zimány Linda útját” – Forrás: TV2 / Sztárok a reptéren – videó

A versenyből távozó Zimány Lindát – aki az eddig összegyűjtött 1400 kilométerüket is vitte magával – pedig egy melegebb éghajlatra küldte el a műsorvezető, Szabó András Csuti. A modell három boríték közül választhatott, mindegyik más-más úti célt tartalmazott: Zakynthost húzta (a másik két borítékban Mykonos és Nápoly szerepelt, mint desztináció), így odarepülhetett 40 percen belül. Ennyi időt kapott ugyanis, hogy összepakoljon és elérje a gépet.

„Linda itt hagyott engem nulla kilométerrel, de ismer annyira, hogy tudja, szeretem a kihívásokat és képes vagyok a padlóról is újra felállni. Igaz, hogy most így, ha sikerülne eljutnom a fődíjig, akkor értelemszerűen 1400 kilométerrel közelebbre kell, hogy utazzak. Annyival kevesebbet tudok menni. Így azt gondolom, hogy valami új álmot kell szövögetnem az eredeti, patagóniai elképzelésem után, de nem haragszom rá ezért” – mondta el a kamerák előtt Bódi Sylvi, aki a folytatásban új párt kapott Kozma Dominik személyében. Így a pénteki adásban már együtt szállnak versenybe a Győrfi Dani és Somhegyi Krisztián alkotta páros ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top