Sztárok

Először beszélt édesapja komoly betegségéről Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdit megviselte az elmúlt év.

Rúzsa Magdi nemrég az új klipjében mutatta be szülőföldjét, a videóban pedig a szülei is szerepeltek, amire eddig nem volt példa. Az énekesnőnek nem volt könnyű éve, de a családja és a barátai mindig kisegítették a hullámvölgyből. A Story magazinban arról is mesélt, hogy komoly betegséggel nézett szembe az édesapja. 

„Nehéz éven vagyunk túl – árulja el. – Apu tavaly egész évben nagyon beteg volt. Komoly műtéten és kemoterápián esett át, ami hála az égnek, sikerrel zárult, jók az eredményei. Sok mindent átértékeltem, amikor a levegőben lógott, hogy akár el is veszíthetem őt. Közben azzal is szembe kellett néznem, hogy anyu sem fiatal már, bizony neki is vannak egészségügyi gondjai. A régi Jugoszláviában, majd Szerbiában átélt események – a nehézségek, a szegénység és a család érdekében vállalt, fagyban-hidegben végzett munka – mind-mind szerepet játszottak abban, hogy előjöttek a problémák. Az élet megviselte őket, jóllehet mindketten kitartóak, nagyon erős emberek” – mesélte a lapnak Rúzsa Magdi, aki szülei válásáról is beszélt. 

„A szüleim hosszú évek óta nem élnek együtt, az édesapámnak immár új felesége van. A válásuk idején én már önálló életet éltem, mégis sokáig nem tudtam kezelni a helyzetet. Érthető, hogy mélyen érintett. Egy bizonyos idő után azonban képessé váltam arra, hogy, úgymond, felvegyem az ő szemüvegüket, az ő nézőpontjukból lássam a dolgokat, és így választ kaptam a miértekre. Be kellett látnom, az életben minden okkal történik, és minden úgy jó, ahogyan van. El kellett fogadnom, a szüleim nem tudnak tovább együtt élni, bármennyire is összetartja őket a három gyerek és a sok-sok együtt töltött év. Eljutottak egy olyan útkereszteződéshez, ahonnan csak külön folytathatták tovább az életüket” – részletezte az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top