Sztárok

Kiderült, hova lett Zámbó Jimmy hajkoronája

Sokakat foglalkoztat a kérdés, halála után mi lett Zámbó Jimmy hajával.

A minap megtudtuk, hogy halála előtt Zámbó Jimmy a válását fontolgatta. Most pedig, 19 évvel a halála után a Bors azt is kiderítette, hová lett a Király hajkoronája.

Nehéz erről beszélni, mert a halálakor na­gyobb bajunk is volt annál, mint hogy arról diskuráljunk, mi lett apu hajával – mondta a lapnak Zámbó Krisztián, Jimmy legidősebb fia. – Persze az elmúlt közel két évtizedben én is olvastam különböző pletykákat, hogy özvegyénél, Editnél van, meg le sem vágták neki, de az igazság az, hogy az életmentő műtétje során valóban leborotválták a haját, és eltemettük mellé. Örökre a sírba vitte magával, és ez így is van rendjén, hiszem, hogy sohasem akart volna megválni tőle.

Zámbó Jimmy

Amióta az eszemet tudom, édesapámnak mindig hosszú, göndör haja volt. Reggelente az volt az első dolga, hogy a fürdőszobában beállítsa a haját a stílfésűvel. Jól emlékszem, hogyan csinálta. Lehajolt, előredobta a haját, és apró, pici mozdulatokkal feltupírozta. Főleg hátul, ott, ahol egy baleset miatt ritkábbak voltak a fürtjei” – emlékezett édesapja hajápolási szokásaira Zámbó Krisztián. Hozzátette, Jimmy az ő hajára is nagyon vigyázott, és sírt, amikor egyszer dacból levágatta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top