Sztárok

Kulcsár Edina friss posztjában taglalja, hogy miért került kórházba

Kulcsár Edina tegnap posztolt infúziós fotót, most megmagyarázza, miért.

Kulcsár Edina sokakra ráijesztett tegnap, amikor a kórházból posztolt. Méghozzá egy fotót az infúzióról, ami elmondása szerint akkor már a harmadik volt. Szerencsére az is kiderült, hogy nem a babával volt baj, csupán benyelt egy vírust, amit – legutóbbi posztja szerint – az ellenségeinek sem kívánna.

„Ha a jelenlegi posztomhoz egy friss képet mellékelnék, szerintem sokan megijednétek, ezért egy régebbit csatoltam. Szóval… Rengetegen üzentet kaptam tőletek, amit szerettem volna megköszönni. Nagyon jólesett, és biztos ez is hozzájárult ahhoz, hogy ma már jobban vagyok. Vigyázzatok magatokra. Igaz, hogy nincsenek ellenségeim, de ezt a vírust még nekik se kívánnám. Alattomos egy betegség ez, ami igaz, hogy hamar átmegy az emberen, de ez az 1-2 nap, főleg az éjszaka, nekem örökkévalóságnak tűnt. Nem is magam miatt, hanem a baba miatt aggódtam leginkább, de szerencsére vele is minden rendben van” – írta Kulcsár Edina a Facebook-oldalán.

 

 

 

 

Fotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top