Sztárok

Kulcsár Edina várandósan nem diétázik: „A súlyváltozásokat öltözködéssel igyekszem kompenzálni”

Különös részleteket árult Kulcsár Edina, amikor a második terhessége kapcsán interjút adott a Story magazinnak. Például, hogy miért nem akar tökéletesnek tűnni, vagy hogy a békülés óta hogyan működik a családja.

Egy este alatt tizekétezer lájkot és megannyi gratulációt kapott Kulcsár Edina posztja, amiben a második terhességét bejelentette. A Story magazinnak exkluzív részleteket mesélt, többek között arról, miért nem tart diétát és milyen támadások érik miatta. 

Az egykori szépségkirálynőtől sokan elvárják, hogy mindig tökéletesen nézzen ki. Bár ő sem mindig érzi jól magát a bőrében, hazug képek helyett inkább felvállalja a nyers valóságot, és igyekszik jó példát mutatni internetes követőinek. „Ami a külsőmet illeti, sok mindennel nem vagyok elégedett, de épp ez ösztönöz a fejlődésre, arra, hogy önmagam lehető legjobb verziójává váljak. (…) Sajnos az én életemben is akadnak olyan időszakok, amikor alig van időm foglalkozni magammal. Ez a nyár például ilyen volt. Mondanám, hogy figyelek az étkezésre, de nem, alaposan elcsúszott nálam. Az első terhességemmel kezdődött, és valószínűleg a második gyerekünk szoptatásának a végéig tart majd ez az időszak. A modellkedés és a szépségversenyek miatt rengeteget diétáztam, de besokalltam tőlük. Úgy érzem, végre elengedhetem magam, és normális életet szeretnék élni. Imádok enni, ráadásul épp a lisztes ételek a gyengéim. Ha megkívánom, simán eszem reggelire kiflit, kenyeret, kakaós csigát. Az étkezéssel kapcsolatban tehát egyelőre nem tudom magam visszafogni, de a súlyváltozásokat öltözködéssel igyekszem kompenzálni. Nem csinálok nagy ügyet ebből.”

Bár Kulcsár Edina a tükör előtt állva sokszor elégedetlenkedik, ilyenkor a férje, Csuti lendíti át a mélypontotn. 

„Nincs gond, amíg a férjem csinosnak tart (…) Csuti mindig megnyugtat: számára tökéletes vagyok. Rendre emlékeztet arra, hogy kisgyerekes anyukaként ne legyenek túlzott elvárásaim magammal szemben. Nem is veszem magamra néhány internetes kommentelő rosszindulatú megjegyzését.”

Kulcsár Edina ismét várandós, Medox és testvére között másfél év lesz a korkülönbség (Fotó: Instagram)

Edina számára fontos, hogy a valóságot mutassa meg, még akkor is, ha éppen nem érzi magát tökéletesnek. 

“Megtehetném, hogy kizárólag műtermi képeket osztok meg, de az hiteltelen volna. Felelősséggel tartozom a követőim iránt. Mivel sok statisztikát olvastam arról, hogy mekkora önbizalomhiányban szenvednek emberek, már az egészen kicsi gyerekek is, nem szeretném, hogy azt gondolják: a tökéletesre hamisított külső a természetes, mert ez nem igaz.”

Sokkal fontosabb számára, hogy jelenleg nagyon jól érzi magát. Édesanyja, dédnagymamája mindenben segít neki és támogatják, ráadásul kibékült az édesapjával is.  „A húgommal való kibékülés jóvoltából sikerült nyitni az édesapám felé isApa és én újra beszélünk egymással, gyakran találkozunk is, így igazán kerek a történet. Őt is és engem is boldoggá tesz, hogy unokázik. Szeretetben élünk, helyreállt a családi béke!”

Arról, hogyan jelentette be a terhességét, miben változtatja meg az életüket Csutival a kisbaba, Kulcsár Edina a Storynak adott exkluzív interjúban mesélt: 

A Story magazinban rengeteg mesés kép készült a várandós Kulcsár Edináról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top