Sztárok

Kulcsár Edina: „Ez a császár sokkal rosszabb volt, mint az első” – megmutatta pár napos kislányát a 29 éves szépségkirálynő

Őszintén vallott második szüléséről Kulcsár Edina, aki egy exkluzív, családi fotózás keretében mutatta meg először kislányát, Ninát.

Mint arról beszámoltunk, megszületett Kulcsár Edina és férje, Csuti második gyermeke, Szabó-Kulcsár Nina. A Story magazin legfrissebb száma részleteket közölt az egykori szépségkirálynő második szüléséről, sőt az első babafotókat is közzétette.

Kulcsár Edina és férje, Csuti

Kulcsár Edina és férje felkészítették a kisfiukat, Medoxot a kistesó érkezésére – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Kulcsár Edina elárulta, a járványhelyzet miatt felkészültek a legrosszabbra, azaz arra, hogy a párja nem lehet vele, és egyedül kell majd mindent végigcsinálnia. „Szerencsére az előzetes óvintézkedéseket követően beengedték Csutit a klinikára. Bevallom, a második császár sokkal rosszabb volt, mint az első, de valamit valamiért. A férjem végig fogta a kezem, simogatott, és amiben tudott, segített. Tökéletes társam volt most is, ahogy mindig” – árulta el a 29 éves exszépségkirálynő–üzletasszony, aki nem akarja hiúságból hamar abbahagyni a szoptatást.

A kétgyermekes édesanya immár elfogadta, hogy a teste többé nem lesz tökéletes. „A várandósságom eléggé megviselt: 16 kilót híztam, és több helyen csúnyán felszakadt a bőröm. (…) Nem az lesz az első, hogy sportoljak, és újra kirobbanó formába kerüljek” – vallotta be Kulcsár Edina, aki arra készül, hogy a házasságán minden eddiginél többet dolgozzon, mert nem szeretné, ha megsínylené a babázást.

Exkluzív babafotók a legfrissebb Story magazinban!

A Storyban Demcsák Zsuzsa esküvője, Palácsik Lilla terhessége, Kulcsár Edina kislányáról az első képek

Olvass még Kulcsár Edináékról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top