Sztárok

Kulcsár Edina ismét várandós – nagyon aranyos videó készült a bejelentéshez

Nem hitte, hogy ilyen hamar teljesül az álma, Kulcsár Edina azonban örömmel jelentette be: gyereket vár.

Áradnak a gratulációk Kulcsár Edina közösségi oldalára, ahol egy tündéri fotóval jelentette be az örömhírt, hogy ismét várandós. Csutival mindig is két gyereket szerettek volna, de azt nem is merte remélni, hogy ilyen hamar valóra válik az álmuk. 

„Drága követőink! Biztosak vagyunk abban, hogy velünk együtt fogtok örülni, éppen ezért szerettük volna, ha tőlünk tudjátok meg elsőként, hogy bővül a családunk” – írta Medox fotója mellé Kulcsár Edina a közösségi oldalán, amit itt olvashatsz.  A szépségkirálynő rövid bejelentéséből csak ennyi derült ki, de exkluzív interjúban mesélt a részletekről a Story magazinnak, amely reggeltől kapható.

„Élvezem a várandósságot, most eszembe sem jut diétázni” – árulta el a magazin újságírójának, több más részlet mellett. Olvashatsz például arról, hogyan derült ki Kulcsár Edina terhessége, vagy hogy mit szólt Csuti, Edina édesanyja, na meg a dédnagymamája a család bővüléséhez. 

Nem csak exkluzív beszámolót olvashatsz, de a Storyban láthatod először Kulcsár Edina csodaszép terhesfotóit is: 

A Story magazinnak adott exkluzív interjút Kulcsár Edina

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top