Sztárok

Kulcsár Edina belenyúlhat Csuti gépébe, de neki azért van egy titkos címe

Na de minek az az e-mail-cím? Kulcsár Edina könnyeden válaszol.

Kulcsár Edina és Csuti élete távolról nézve is teljes harmóniában telik, ám amikor mélyebb bepillantást engednek, kiderül, hogy szó sincs megjátszásról, tényleg frankó a kapcsolatuk. Kezdjük ott, hogy ismerik egymás jelszavait.

Az egykori szépségkirálynő azt mondja, eddig semmilyen konfliktusuk nem származott abból, ha megnézték a másik telefonját, laptopját, mivel nincs mit titkolniuk egymás előtt. A modell azt mondja, közös vállalkozásaik is vannak, a naptáruk is közös, mi sem természetesebb ennél. „Azt szoktam mondani, mi egymás mindenesei vagyunk – magyarázta az e heti Story magazinnak Kulcsár Edina. – Nemcsak a felesége, a gyerekének az anyja, hanem a lelki és az üzlettársa is vagyok, tulajdonképpen egy az életünk. Miért ne osztanánk meg mindent egymással? […] Csuti néha az üzeneteit is megmutatja, de nem azért, hogy ellenőrizzem. Nálunk így normális. Egymás Facebook- és Instagram-oldalaiba is bejelentkeztünk a biztonság kedvéért, ha feltörnék, vagy elveszne a telefon. Bízunk egymásban, és egyébként sem kutakodnánk a másik után.” 

Kulcsár Edina azért annyit hozzátett, hogy van egy titkos e-mail-címe, de csak azért, hogy ha meglepetéssel készülne Csutinak, akkor könnyű dolga legyen. 

A Story magazin címlapján láthatjuk először Gazsit, Szabó Győző és Rezes Judit kisfiát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top